Secretariaat medewerk(st)er gevraagd.

 

Hoe jammer onze huidige secretaris het ook vindt, zij is genoodzaakt om het secretariaatswerk voor de Stichting Welzijn Ouderen te beëindigen. Omdat zij wel bij de Stichting betrokken wil blijven kunnen  wij gelukkig wel rekenen op haar en ondersteuning en advies hetgeen ook geldt voor haar opvolg(st)er.

Het bestuur van SWOU vergaderd 8x per jaar (+/- 2uur per vergadering) Tijdens deze vergadering worden, volgens de dan geldende agenda, een aantal zaken besproken welke genotuleerd worden. Deze notulen, eigenlijk het verslag van de vergadering, dient door de secretaris uitgewerkt te worden om deze vervolgens, na akkoord, naar de mede bestuursleden te sturen (via email) Daarnaast (ver)zorgt de secretaris voor de in en uitgaande post.

Kortom een leuke, licht administratieve, functie binnen een gemotiveerd team.

Stichting Welzijn Ouderen Udenhout faciliteert en ondersteund activiteiten voor ouderen binnen de Udenhoutse bevolking. De Stichting beschikt over ruimtes welke door diverse gebruikersgroepen worden gebruikt voor het uitoefenen van hun bezigheden waaronder: Biljarten, kaarten, yoga, bewegen, zang, koffie momentje e.d. Kortom het zijn gemêleerde activiteiten welke voor veel ouderen een welkome afwisseling zijn.

Het moet toch een genoegen zijn om hieraan je steentje bij te dragen? Of misschien kent u wel iemand die ons wil komen helpen?  

Interesse gewekt? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met een van onze bestuursleden.

De contactgegevens staan op deze website onder de knop "bestuur".