ACTIVITEITENVERSLAG 2018

Het activiteiten verslag 2018 is klaar. Wij hebben alle informatie gebundeld in een handzaam full-color boekje.

Het ziet er prachtig uit. Voor de gebruikersgroepen zijn enkele exemplaren  beschikbaar, deze kunnen worden afgehaald bij TrefpunT Senioren Udenhout. 

Vraag even naar Wil van Gestel. U kunt dit verslag ook inzien op deze website onder de knop "ARCHIEF"

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar medewerking aan het tot stand komen van dit activiteitenverslag.

De Stichting Welzijn Ouderen

heeft een  nieuwe secretaris.

Het is natuurlijk fantastisch als je je steentje wilt bijdragen aan het functioneren van onze Stichting.

Dhr. Ferrie Malgo heeft aangeboden om z.s.m. de secretariaat werkzaamheden op zich te nemen 

 

Felicitaties doorgeven?  f.malgo@home.nl

 


VOLLE BAK BIJ HET VRIJDAGMIDDAG MATINEE.

De Stichting Welzijn Ouderen Udenhout heeft op vrijdagmiddag 11 oktober ruim 170 ouderen uit Udenhout en Biezenmortel ontvangen met een kopje koffie of thee in ’t Plein te Udenhout.

Het was de Brabantse Nederlandstalige zanger Niels van Kollenburg die de spits afbeet. Daarna was het de beurt aan TSmoesje, een bloasorkest . Dit viel bij de aanwezigen goed in de smaak. Marianne mijmerde wat over die “goeie ouwe vervlogen tijd” en haar dialectische verhalen over o.a. “de Sprokkelèèr en de Paus”. Het was doodstil in de zaal!

Nadat iedereen en drankje had gekregen ging het Matinee verder.

Met zijn creatie van “Toontje de Snotpinkreeg hij meteen de zaal op zijn hand. Zijn onnavolgbare sketches werden onder luid gelach door iedereen ontvangen.De afsluiting van deze middag werd verzorgd door Niels van Kollenburg.  Kortom een gezellige middag, georganiseerd door de Stichting Welzijn Ouderen Udenhout en met dank aan de Dorpsraad voor hun financiële bijdrage!

TOT VOLGEND JAAR!


"EET MET JE HART"

Stichting “Met je Hart” organiseert waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen en inspireert anderen om ook in actie te komen. Tijdens de jaarlijkse “EET met je Hart” campagne in november en december worden restaurantgasten om een vrijwillige donatie gevraagd. Met deze euro’s maken wij ontmoetingen mogelijk en laten wij ouderen weer genieten. Diverse restaurants in en rond Tilburg doen mee aan deze fantastische actie!

Klik HIER voor wat meer informatie over deze actie.